Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Eταιρεία ανέπτυξε λογισμικό που μπορεί να αναγνωρίζει διάσημους ακόμη και αν φορούν καπέλο και γυαλιά!







Ο “εφιάλτης” των celebrities είναι εδώ!
Ένα λογισμικό-πραγματικό εφιάλτη για κάθε celebrity, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τους διάσημους,οι οποίοι μπορεί να κρύβονται κάτω από καπέλα και γυαλιά δημιούργησε η εταιρεία NET IT Solutions.
Το λογισμικό μπορεί να βρει την ταυτότητα ενός διάσημου προσώπου μέσα από τις κάμερες ασφαλείας,ενός κτιρίου ακόμα κι αν αυτός φοράει μαύρα γυαλιά και καπέλο.
Η Βρετανική εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ειδικό σύστημα ανίχνευσης προσώπου, το οποίο αρχικά όμως δεν δημιουργήθηκε γι’αυτό το σκοπό. Ο λόγος της δημιουργίας του ήταν να αναγνωρίζει τρομοκράτες που κινούνται σε μέρη με κάμερες.
Το πρωτότυπο σύστημα εστιάζει στο πρόσωπο αλλά και το σώμα και αναλύει τα στοιχεία του όπως το μήκος του κορμού, τα χέρια, τα πόδια αλλά και τον τρόπο που το πρόσωπο περπατά. Το νέο αυτό σύστημα ανίχνευσης δεν επηρεάζεται από οποιοδήποτε κάλυμμα ή μεταμφίεση του προσώπου και θα αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για όσους εγκληματίες εφορμούν σε τράπεζες και καταστήματα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους…
Προς το παρόν η εταιρεία προσπαθεί να βρει επενδυτές για να αναπτύξει συνεταίρων την τεχνολογία της,ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία του συστήματος της σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα στο Λονδίνο.

Πηγή: whos.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ

Eπικοινωνία

foxyform