Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Τη λεπτότερη Full HD LCD οθόνη για smartphone παρουσίασε η LGΤο λεπτότερο στον κόσμο LCD πάνελ υψηλής ευκρίνειας για smartphone παρουσίασε η LG πριν από λίγες ώρες. Με διαστάσεις 5,2 ίντσες, το πάνελ έχει πάχος μόλις 2,2 χιλιοστά. Έτσι, σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία, ανοίγει τον δρόμο για την κυκλοφορία «έξυπνων» τηλεφώνων με ακόμη λεπτότερο προφίλ από τα σημερινά μοντέλα.
Εκτός από την τεχνολογία αφής, η οθόνη ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία IPS, κάτι που σημαίνει πως προσφέρει μεγάλες γωνίες θέασης. Παράλληλα, ο τρόπος κατασκευής της έχει ως ένα επιπλέον πλεονέκτημα ότι αποδίδει ακόμη μεγαλύτερη φωτεινότητα.
Η ανακοίνωση της LG δείχνει ότι μία από τις βελτιώσεις στις οποίες δίνουν έμφαση οι κατασκευαστές smartphone είναι το ολοένα μικρότερο προφίλ των συσκευών τους. Εξάλλου, η Huawei κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στις 19 Ιουνίου, όταν παρουσίασε το 4,7 ιντσών Ascend P6, το νέο κινητό της που, με πάχος 6,18 χιλιοστά, ήταν εκείνη τη στιγμή το λεπτότερο smartphone στον κόσμο.
Ωστόσο, η κινεζική εταιρεία δεν πρόλαβε να απολαύσει για πολλές ημέρες την πρωτιά της, καθώς η επίσης κινεζική Umeox παρουσίασε στις 27 Ιουνίου, το 5,3 ιντσών Umeox X5, το οποίο έχει προφίλ 5,6 χιλιοστά.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ

Eπικοινωνία

foxyform