Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Μ. Γλέζος: Όσοι καραδοκούν να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσουν έξω


«Πρέπει να γίνει κατανοητός ο διαφορετικός και ο αντιθετικός ακόμα λόγος που μας δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε» δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «όπως δεν θέλουμε έναν λαό άφωνο μπροστά στις αποφάσεις των εξουσιαστών, έτσι δε θέλουμε ένα κόμμα χειροκροτητών που ό,τι λέμε όποιος βρίσκεται στην ηγεσία θα λέει “ναι”».

Ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε επίσης ότι «όσοι καραδοκούν να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω των διαφορετικών απόψεων, θα πέσουν έξω» ενώ συμφώνησε με την πρόταση του κ. Τσίπρα «ένα μέλος, μία ψήφος» στο ενιαίο κόμμα, προσθέτοντας, ότι «η διαφορετικότητα των απόψεών μας είναι για μας πηγή δύναμης για την συνέχεια».

Επικαλούμενος επίσης την εμπειρία του, πρόσθεσε ότι «η αγωνία μου είναι να μην μετατραπεί κανένα κόμμα της αριστεράς, πόσο μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ σε μονολιθικό κόμμα».

Διευκρίνισε δε ότι η πρότασή του για παραμονή των συνιστωσών είχε χρονικό όριο «έως ότου τα μέλη του ενιαίου φορέα να είναι πραγματικά η θέληση του ενιαίου φορέα».

«Δεν είναι προνόμιο το ''έως ότου''» είπε ο κ. Γλέζος, τασσόμενος ταυτόχρονα υπέρ της «μιας σημαίας» και κατά των συγκεκριμένων ομιλητών που «παρά τα 91 μου χρόνια δεν μου ξεφεύγει το ότι πάνε να αντικαταστήσουν άλλες καταστάσεις».








πηγη:newsbeast
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ

Eπικοινωνία

foxyform